Зараз в ефірі:

12000 врятованих життів і у свою річницю вони теж на службі

01.08.2019
12000 врятованих життів і у свою річницю вони теж на службі

59-й військовий мобільний госпіталь відзначає 12-ту річницю від дня свого створення. Цей медичний заклад з 2014-го року надає допомогу військовим в районі проведення АТО (ООС). Про сьогодення шпиталю в ефірі Армія ФМ розповів Віктор Ануфрієв.

 

 


«Зранку всі працівники закладу вшанували хвилиною мовчання всіх тих медиків, які ціною власного життя рятували поранених на передовій. Командування госпіталю, а також ОТУ Північ привітали військових у білих халатах з річницею. Кращих медиків нагородили відзнаками командувача ООС та ГШ.

З 2014 року медики цього госпіталю надали допомогу вже майже 12 000 пацієнтам. Цей госпіталь практично з перших днів війни одразу перебазувався з Вінниці у селище Орєхове. Далі вони передислокувались у місто Побєду, звідти в Сватове, а вже з квітня 2016-го року військові лікарі надають медичну допомогу у Сєвєродонецьку.

Багато працівників цього госпіталю прийшли з цивільного життя за власним бажанням. Нині я спілкувався з цивільними мешканцями Сєвєродонецька, вони кажуть, що тут завжди обслуговування на вищому рівні: проводять якісну діагностику, обстежують, лікують, оперують, а за необхідності дають направлення у спеціалізовані вузькопрофільні заклади.

Я теж від колективу радіо "Армія ФМ" хочу подякувати медикам 59-го мобільного госпіталю за не одне врятоване життя і побажати їм й надалі професійно виконувати свою роботу але щоб її було щораз менше», - додав Ануфрієв.

Покриття
Надсилайте повідомлення
+38 097 1991.8.24
Наші соцмережі
Завантажуйте додаток