Зараз в ефірі:

2022 рік розпочинається! Чого чекати від нього?

01.01.2022
2022 рік розпочинається! Чого чекати від нього?

Новий 2022 рік, згідно з китайським календарем — рік Чорного (Блакитного) Водяного тигра. Ця тварина є третьою в зодіакальному списку й прийде на зміну Білому металевому бику. Тигра вважають символом змін, який водночас дає невизначеність. Хоча для багатьох 2022 рік буде ідеальним часом оновити своє життя.

 

 

 

От тільки настане рік Тигра не 1 січня, а 1 лютого і триватиме до 21 січня 2023 року. Символів року буде два: дерево — допомагає бути стабільними; вода — дарує чуттєвість, поступливість і творчий розвиток. Талісман прийдешнього року — скляна або ж кришталева фігурка тигра, оскільки саме ці два матеріали найбільше нагадують воду. 

Тигр пробудить оптимізм і цілеспрямованість в людях, змушуючи їх рухатися швидше до своїх мрій. Це буде помітний контраст у порівнянні з врівноваженим і відносно спокійним роком Бика. Революційний Тигр принесе масу змін і зруйнує багато підвалин. Рік стане інноваційним та активним.

Астрологи стверджують, що 2022 рік буде для більшості знаків набагато вдалішим, ніж 2021 рік. Багато людей досягнуть значних успіхів у різних галузях. Звичайно, деяких людей очікують розчарування, але 2022 рік насичений несподіванками, переважно з успішним результатом.

Оскільки Тигр володіє невичерпною енергією і може долати будь-які перешкоди, він сприятиме людям, які вміють ставити цілі і досягати результатів. Також він буде на боці тих, хто прагне нових знань. У наступному році можна сміливо починати опановувати нові заняття, розпочинати кар'єру і змінювати професію. Успіх чекатиме на всіх, хто навчається і прагне дізнатися щось нове.

Тигр любить ризикувати, тому він буде спокійно приймати різні авантюри. Головне, щоб ризик був заздалегідь проаналізований і враховані можливі наслідки. Але Тигру не подобаються люди, які сподіваються тільки на удачу і не докладають належних зусиль.

Водна стихія сприятиме самовираженню, тому рік є сприятливим для творчих починань. 

А от фінансові справи у наступному році вимагатимуть розсудливості: поєднання бравади з відчайдушністю можуть дати непередбачуваний результат. До речі, подбати про фінансове благополуччя допоможе одна дієва прикмета. Прослідкуйте, щоб в гаманці або в кишені кожного з членів сім’ї у новорічну ніч лежала хоча б одна досить велика купюра. Бажано вибрати нову та не зім’яту.

Хижий Тигр буде прихильним до людей, готових домагатися бажаних життєвих висот. Новий господар року допоможе проявити життєрадісність та цілеспрямованість, щоб прискорити здійснення мрії.
Водночас він вважається відданим і вірним звіром, тому від 2022 можна чекати домашнього затишку, кохання, спокою та порозуміння. 

У рік тигра слід подбати про активний спосіб життя, що стане запорукою міцного здоров'я.До того ж сміливий, сильний, успішний Тигр стане у 2022-му найголовнішим символом благополуччя і успіху. 

Армія FM вітає наших захисників з Новим роком! Бажаємо, щоб 2022 рік неодмінно став для вас і ваших близьких яскравим, щасливим, сповненим тепла і добра. І нехай справедливий Тигр примножить та подарує вам здоров'я, успіх, щастя та родинний затишок.

З Новим 2022 роком!

Покриття
Надсилайте повідомлення
+38 097 1991.8.24
Наші соцмережі
Завантажуйте додаток