Наряд на кухню

Наряд на кухню

 

Щосуботи та щонеділі о 9:00 і 11:00.

 

Приготувати вишукану ресторанну страву можна не лише на професійній кухні, а й вдома чи навіть у польових умовах. Вражай побратимів салатом Нісуаз, качиною грудкою з ягідним соусом і профітролями. Що для цього потрібно — порадять професійні шеф-кухарі в програмі Наряд на кухню.

 

 

  • Десерт, схожий на роги вівці

    День Святого Валентина цьогоріч припав на неділю, тож часу відчути смак свята вистачить кожному. А щоб підсилити ефект від вже підготованих вами валентинок, романтичних подарунків і зізнань в коханні, пропонуємо приготувати неймовірно смачний іспанський десерт....

    детальніше
  • Тістечка для закоханих з Римської імперії

    Вже за тиждень закохані пари по всьому світу відзначатимуть своє "професійне" свято — День Святого Валентина. Якщо ви вже думаєте про оригінальний подарунок, спробуйте приготувати десерт. Це швидко і смачно, а якщо готуватимете з любов’ю і з Армія FM, то вам...

    детальніше
  • Угорська страва, яка асоціюється із Закарпаттям

    На Галичині військові кухарі кинули професійний виклик своїм колегам зі львівських ресторацій. І на армійському полігоні відбулась справжня кулінарна баталія, де команди вправлялися у приготуванні бограчу, лангетів та салату олів’є на польових кухнях. Програма...

    детальніше
  • Фо Бо — суп зі 100-річною історією

    Вітаю, друзі! Якщо після численних приготувань, святкувань і гостин ви втомились від поживних салатів, святкових холодців та котлет і шукаєте рецепти цікавих супів, щоб якнайшвидше ввести їх у свій раціон — наша програма стане вам у пригоді! Ірина Зінчук разом з головним...

    детальніше
  • Страва, що врятує від втоми та додасть життєвої енергії!

    Пора гостин, відвідин рідних і друзів триває! Україна колядує, частує і святкує! Ірина Зінчук заступила на кулінарне чергування з шеф-кухарем Львівського ресторану «Панорама» Максимом Литовченко, щоб приготувати його авторську страву, яка неодмінно стане окрасою...

    детальніше
  • Святковий штрудель — окраса новорічного столу

    Пора новорічно-різдвяних свят у розпалі! Нарешті з’явилося більше часу, щоб провести його в колі найрідніших! А якщо до вас у гості завітає побратим, з яким не бачились ще з часів ротації на Сході чи колега з родиною — варто приготувати щось смачненьке і неодмінно —...

    детальніше
  • Складаємо новорічне меню 2021 року!

    Настрій в українців святковий, адже пора різдвяно-новорічних веселощів вже розпочалася! Кожен господар і господиня вже складає святкове меню, яким частуватиме рідних та побратимів! У студії Армія FM Оксана Вознюк — професіонал бенкетних страв, яка навчила готувати дещо...

    детальніше
  • Цілюща страва від Авіценни

    12 грудня відзначаємо День Сухопутних військ — найчисельнішого виду Збройних Сил. І до цього свята радимо страву, якою можна нагодувати численну компанію. Вона ситна, ароматна і неймовірно смачна! Готувати можна хоч вдома, хоч на польовій кухні, для побратимів! А всі...

    детальніше
  • Сніданок короля Людовіка XVI

    У переддень Дня Збройних Сил України Ірина Зінчук і галицька шеф-кухарка Оксана Вознюк взялися за приготування елегантного десерту, який подають в дорогих кондитерських та ресторанах. Тож якщо плануєте 6 грудня застілля в родинному чи колі побратимів — без такого...

    детальніше
  • Улюблена страва лейтенанта Коломбо

    Чилі кон карне (ісп. Chili con carne), також відома як чилі, — страва мексикансько-техаської кухні. Назва походить з іспанської і дослівно перекладається як «чилі з м'ясом». Якщо на вашому камбузі кок не знає цього рецепта, обов'язково поділіться з ним цим посиланням! ...

    детальніше
  • Святкова вечеря по-галицьки

    Свого часу ця страва була окрасою одного ресторану Львова і скуштувати її можна було лише там. Цим неодмінно користувались бійці 80-ої окремої бригади та курсанти Національної академії СВ. Галичанка, шеф-кухарка Оксана Вознюк розкрила секрети приготування наїдку, і тепер...

    детальніше
  • Найгірший суп, який став національною стравою

    11 листопада Польща відзначатиме День Незалежності. Тож ми вирішили приготувати національну страву наших найближчих західних сусідів. Журек завдячує своєю появою скнарі-пекарю, що жив у селі неподалік Познані й мав пекарню та корчму. У своєму закладі...

    детальніше
  • Картопляне пюре по-вірменськи

    Картопляне пюре — на перший погляд, банальна страва. Але скільки разів вона нас рятувала, коли зненацька з’являлися побратими чи необхідно було мерщій нагодувати прибувших зі штабу інспекторів. Ми ж приготували цю домашню страву, в оригінальний спосіб. Тонкощами...

    детальніше
  • Як приготувати український варіант італійського ризотто

    Головний інгредієнт у цій страві доступний всім. Знайдеться він і на польовій, і на кухні в ППД. Цим рецептом ви точно здивуєте підлеглих! Готував черговий кулінарний шедевр у студії Армія FM посол української кухні у світі, відомий шеф-кухар Юрій Ковриженко. Це...

    детальніше
  • Ідеальна страва на Halloween

    За вікном золота осінь! Пора лісових грибів, горіхів і запашних страв із гарбуза. Сьогодні в програмі Наряд на кухню ми навчимось готувати смачний сезонний суп, що подають чи не в кожному ресторані. Разом з Іриною Зінчук на кулінарне чергування заступає відома львівська...

    детальніше
  • Французька страва, яку вигадали татари

    Історія появи страви пов’язана з королем Людовиком IX. Французький монарх захоплювався войовничими подвигами татар, порівнював їх з античним прототипом пекла. Назва «тартати» з’явилася з легкої руки правителя, який був переконаний, що татари їдять тільки...

    детальніше
  • Найвідоміша страва угорської кухні

    Триває кулінарна мандрівка кухнями народів світу! Сьогодні ми куховаримо в компанії з переможницею телепроєкту «Майстер шеф» кухаркою Асмік Гаспарян. Асмік — знає все про спеції і готує неймовірно смачні страви, які стали окрасою меню багатьох українських...

    детальніше
  • Страва, яку вигадали гірники в Апеннінських горах

    Наша кулінарна мандрівка триває! Цього разу у студії Армія FM посол української кухні у світі, відомий шеф-кухар Юрій Ковриженко. Ми приготуємо страву не українську, а класичну італійську — паста Карбонара. Карбонара — найпопулярніша італійська паста у...

    детальніше
  • Відмінна страва для тривалих переходів

    Триває наша кулінарна мандрівка, в якій вчимося готувати шедеври української та світової кухні. Ірина Зінчук разом із львівською шеф-кухаркою Оксаною Вознюк вирішили спробувати себе в грузинській національній кухні і приготувати ароматні кубдарі. Кубдарі...

    детальніше
  • Страва-фаворит короля Владислава Ягайла

    У новому сезоні програми «Наряд на кухню» ми знайомитимемо вас з шедеврами української та світової кухні. З нами ви навчитеся готувати ресторані страви вдома чи навіть просто неба, на польовій кухні. На кулінарне чергування з Іриною Зінчук заступила львівська...

    детальніше