Наряд на кухню

Щосуботи та щонеділі о 9:00 і 11:00.
Приготувати вишукану ресторанну страву можна не лише на професійній кухні, а й вдома чи навіть у польових умовах. Вражай побратимів салатом Нісуаз, качиною грудкою з ягідним соусом і профітролями. Що для цього потрібно — порадять професійні шеф-кухарі в програмі Наряд на кухню.
-
Десерт, схожий на роги вівці
День Святого Валентина цьогоріч припав на неділю, тож часу відчути смак свята вистачить кожному. А щоб підсилити ефект від вже підготованих вами валентинок, романтичних подарунків і зізнань в коханні, пропонуємо приготувати неймовірно смачний іспанський десерт....
детальніше -
Тістечка для закоханих з Римської імперії
Вже за тиждень закохані пари по всьому світу відзначатимуть своє "професійне" свято — День Святого Валентина. Якщо ви вже думаєте про оригінальний подарунок, спробуйте приготувати десерт. Це швидко і смачно, а якщо готуватимете з любов’ю і з Армія FM, то вам...
детальніше -
Угорська страва, яка асоціюється із Закарпаттям
На Галичині військові кухарі кинули професійний виклик своїм колегам зі львівських ресторацій. І на армійському полігоні відбулась справжня кулінарна баталія, де команди вправлялися у приготуванні бограчу, лангетів та салату олів’є на польових кухнях. Програма...
детальніше -
Фо Бо — суп зі 100-річною історією
Вітаю, друзі! Якщо після численних приготувань, святкувань і гостин ви втомились від поживних салатів, святкових холодців та котлет і шукаєте рецепти цікавих супів, щоб якнайшвидше ввести їх у свій раціон — наша програма стане вам у пригоді! Ірина Зінчук разом з головним...
детальніше -
Страва, що врятує від втоми та додасть життєвої енергії!
Пора гостин, відвідин рідних і друзів триває! Україна колядує, частує і святкує! Ірина Зінчук заступила на кулінарне чергування з шеф-кухарем Львівського ресторану «Панорама» Максимом Литовченко, щоб приготувати його авторську страву, яка неодмінно стане окрасою...
детальніше -
Святковий штрудель — окраса новорічного столу
Пора новорічно-різдвяних свят у розпалі! Нарешті з’явилося більше часу, щоб провести його в колі найрідніших! А якщо до вас у гості завітає побратим, з яким не бачились ще з часів ротації на Сході чи колега з родиною — варто приготувати щось смачненьке і неодмінно —...
детальніше -
Складаємо новорічне меню 2021 року!
Настрій в українців святковий, адже пора різдвяно-новорічних веселощів вже розпочалася! Кожен господар і господиня вже складає святкове меню, яким частуватиме рідних та побратимів! У студії Армія FM Оксана Вознюк — професіонал бенкетних страв, яка навчила готувати дещо...
детальніше -
Цілюща страва від Авіценни
12 грудня відзначаємо День Сухопутних військ — найчисельнішого виду Збройних Сил. І до цього свята радимо страву, якою можна нагодувати численну компанію. Вона ситна, ароматна і неймовірно смачна! Готувати можна хоч вдома, хоч на польовій кухні, для побратимів! А всі...
детальніше -
Сніданок короля Людовіка XVI
У переддень Дня Збройних Сил України Ірина Зінчук і галицька шеф-кухарка Оксана Вознюк взялися за приготування елегантного десерту, який подають в дорогих кондитерських та ресторанах. Тож якщо плануєте 6 грудня застілля в родинному чи колі побратимів — без такого...
детальніше -
Улюблена страва лейтенанта Коломбо
Чилі кон карне (ісп. Chili con carne), також відома як чилі, — страва мексикансько-техаської кухні. Назва походить з іспанської і дослівно перекладається як «чилі з м'ясом». Якщо на вашому камбузі кок не знає цього рецепта, обов'язково поділіться з ним цим посиланням! ...
детальніше -
Святкова вечеря по-галицьки
Свого часу ця страва була окрасою одного ресторану Львова і скуштувати її можна було лише там. Цим неодмінно користувались бійці 80-ої окремої бригади та курсанти Національної академії СВ. Галичанка, шеф-кухарка Оксана Вознюк розкрила секрети приготування наїдку, і тепер...
детальніше -
Найгірший суп, який став національною стравою
11 листопада Польща відзначатиме День Незалежності. Тож ми вирішили приготувати національну страву наших найближчих західних сусідів. Журек завдячує своєю появою скнарі-пекарю, що жив у селі неподалік Познані й мав пекарню та корчму. У своєму закладі...
детальніше -
Картопляне пюре по-вірменськи
Картопляне пюре — на перший погляд, банальна страва. Але скільки разів вона нас рятувала, коли зненацька з’являлися побратими чи необхідно було мерщій нагодувати прибувших зі штабу інспекторів. Ми ж приготували цю домашню страву, в оригінальний спосіб. Тонкощами...
детальніше -
Як приготувати український варіант італійського ризотто
Головний інгредієнт у цій страві доступний всім. Знайдеться він і на польовій, і на кухні в ППД. Цим рецептом ви точно здивуєте підлеглих! Готував черговий кулінарний шедевр у студії Армія FM посол української кухні у світі, відомий шеф-кухар Юрій Ковриженко. Це...
детальніше -
Ідеальна страва на Halloween
За вікном золота осінь! Пора лісових грибів, горіхів і запашних страв із гарбуза. Сьогодні в програмі Наряд на кухню ми навчимось готувати смачний сезонний суп, що подають чи не в кожному ресторані. Разом з Іриною Зінчук на кулінарне чергування заступає відома львівська...
детальніше -
Французька страва, яку вигадали татари
Історія появи страви пов’язана з королем Людовиком IX. Французький монарх захоплювався войовничими подвигами татар, порівнював їх з античним прототипом пекла. Назва «тартати» з’явилася з легкої руки правителя, який був переконаний, що татари їдять тільки...
детальніше -
Найвідоміша страва угорської кухні
Триває кулінарна мандрівка кухнями народів світу! Сьогодні ми куховаримо в компанії з переможницею телепроєкту «Майстер шеф» кухаркою Асмік Гаспарян. Асмік — знає все про спеції і готує неймовірно смачні страви, які стали окрасою меню багатьох українських...
детальніше -
Страва, яку вигадали гірники в Апеннінських горах
Наша кулінарна мандрівка триває! Цього разу у студії Армія FM посол української кухні у світі, відомий шеф-кухар Юрій Ковриженко. Ми приготуємо страву не українську, а класичну італійську — паста Карбонара. Карбонара — найпопулярніша італійська паста у...
детальніше -
Відмінна страва для тривалих переходів
Триває наша кулінарна мандрівка, в якій вчимося готувати шедеври української та світової кухні. Ірина Зінчук разом із львівською шеф-кухаркою Оксаною Вознюк вирішили спробувати себе в грузинській національній кухні і приготувати ароматні кубдарі. Кубдарі...
детальніше -
Страва-фаворит короля Владислава Ягайла
У новому сезоні програми «Наряд на кухню» ми знайомитимемо вас з шедеврами української та світової кухні. З нами ви навчитеся готувати ресторані страви вдома чи навіть просто неба, на польовій кухні. На кулінарне чергування з Іриною Зінчук заступила львівська...
детальніше