Наряд на кухню

  • Страва з рукописів ХIV століття

    20 березня міжнародний день равіолі! Програма Наряд на кухню не омине цієї кулінарної дати. Ірина Зінчук і шеф-кухар ресторану BalkonSky Маша Христич навчать вас готувати яскравого кольору полину равіолі зі шпинатом та рікотою. Ця страва обов’язково стане королевою польової...

    детальніше
  • Ідеальна страва людям із лактозною непереносимістю

    Цей вишуканий десерт ідеально смакуватиме під час вечірніх посиденьок із рідними чи побратимами. Тож якщо полиці вашої комори вигинаються від банок із варенням, приготованим влітку вашою мамою, цей рецепт — саме для вас. Цього разу на кулінарне чергування до Ірини...

    детальніше
  • Тістечко на сковорідці

    Українці святкують Масницю, або Колодій. В цю пору наші предки прощалися з зимою і вшановували Сонце — пекли круглі, як світило, млинці. У наші дні на Масницю готують млинці, оладки, пироги, вареники, сирники, пампушки та булочки. Програма Наряд на кухню не залишається...

    детальніше
  • Що таке лохікейто?

    Сьогодні приготуємо класичну фінську страву. Ароматний, ніжний та водночас ситний суп. В оригіналі його готують з лосося, але за бажанням його можна замінити на будь-яку іншу рибу, яку ви виловили в водоймі вашого гарнізону. Традиційний фінський вершковий...

    детальніше
  • За яку страву Італія сперечається з XIII століття?

    Щоб пообідати традиційною стравою Апеннінського півострова, не треба летіти до Італії. Смачним, ситним і доступним наїдком зможете поласувати хоч вдома, хоч на польовій кухні. Цього разу в "Наряд на кухню" до Ірини Зінчук заступає Аля Андрейченко, кулінарка...

    детальніше
  • Страва, яку вигадав відомий британський граф-картяр Сендвіч

    Хочете урізноманітнити ваше повсякденне меню? Цю страву можна взяти в наряд, на риболовлю чи доповнити нею сніданок. Цього разу в компанію до Ірини Зінчук в наряд на кухню заступає Богдан Мацюра, ветеран АТО, а нині власник і шеф-кухар львівського ресторану здорової їжі...

    детальніше
  • Готуємо вишуканий французький десерт часів правління Людовіка XIII

    Сьогодні випікатимемо класичний десерт. Тож якщо ви щойно уклали контракт чи у когось із побратимів от-от день народження, ви швидко і без зусиль зможете приготувати вишуканий смаколик до свята. Озбройтеся вагами, міксером та духовкою. Мене звати Ірина Зінчук і...

    детальніше
  • Паста в соусі Болоньєзе

    Сьогодні ми приготуємо класичну італійську страву — яскраву, ароматну і ситну. Щоправда, чаклувати над нею доведеться тривалий час. Тому якщо ти саме повернувся з чергування і маєш натхнення вразити рідних чи побратимів неймовірно смачним обідом, мерщій занотовуй. Мене...

    детальніше
  • Куліш

    Відлік історії козацького куліша розпочався понад 500 років тому. Але навіть у XXI сторіччі ця страва вважається шедевром національної кухні й лише українському борщу поступається популярністю. Нині куліш за козацькими традиціями готують як вдома, так і на вогнищі. Тож...

    детальніше
  • Солона карамель

    Пропонуємо неймовірно смачне доповнення до будь-якого десерту. Якщо вдома чи навіть на позиціях ви захочете додати яскравих ноток до своєї вечері, цей рецепт неодмінно стане в пригоді. До того ж він простий в приготуванні й потребує доступних інгредієнтів. Мене звати...

    детальніше
  • М'ясо до святкового столу від Богдана Мацюри

    Страва зручна тим, що її можна приготувати і в духовці, і на відкритому вогні. Тож хто на свята боронитиме Україну від ворога і про родинний затишок тільки мріє, зможе потішити себе та побратимів смачною домашньою стравою. Мене звати Ірина Зінчук і разом зі мною в наряд на...

    детальніше
  • Апетитне куряче філе, начинене моцарелою та шпинатом

    На вулиці все холодніше, і світ довкола змінюється в передчутті зимових свят. Вітрини стають чарівно-святковими, з кав’ярень лунають пісні Френка Сінатри, а кухні господинь сповнюються пряними ароматами. В програмі Наряд на кухню ми розпочинаємо готувати святкові...

    детальніше
  • Готуємо Салат Yellowstone

    Сьогодні ми приготуємо дуже апетитний, яскравий салат. Він стане гарним початком новорічного застілля чи додасть вам наснаги після важкого бойового завдання. Мене звати Ірина Зінчук і разом зі мною в наряд на кухню заступає автор цього рецепту — Богдан Мацюра, ветеран...

    детальніше
  • Готуємо мідії з фенхелем і базиліком

    На вулиці все холодніше, і світ довкола змінюється в передчутті зимових свят. Вітрини стають чарівно-святковими, з кав’ярень лунають пісні Френка Сінатри, а кухні господинь сповнюються пряними ароматами. В програмі Наряд на кухню ми розпочинаємо готувати святкові...

    детальніше
  • Готуємо неймовірний шоколадний фондан

    На вулиці все холодніше, і світ довкола змінюється в передчутті зимових свят. Вітрини стають чарівно-святковими, з кав’ярень лунають пісні Френка Сінатри, а кухні господинь сповнюються пряними ароматами. В програмі Наряд на кухню ми розпочинаємо готувати святкові...

    детальніше
  • Готуємо пасту з креветками

    Сьогодні ми готуватимемо неймовірно смачну й ароматну страву, яка завоювала прихильність у всьому світі. Це паста з креветками. ЇЇ вподобають не лише любителі страв з морепродуктами, а й поціновувачі італійської кухні. Дивовижно ароматна й дуже апетитна на вигляд! ...

    детальніше
  • Готуємо класичний морквяний кекс

    Сьогодні ми готуватимемо Морквяний кекс і в помічники до Ірини Зінчук на чергування заступає ресторатор, шеф-кондитер Катерина Яблонська. Це дуже смачний і поживний кекс, який сподобається навіть тим, хто моркву взагалі не любить. Адже цей овоч у випічці взагалі не...

    детальніше
  • Як приготувати ідеальне італійське ризотто

    Сьогодні ми приготуємо відому страву італійської кухні. Ароматне, ніжне і водночас ситне ризотто. І в помічники до Ірина Зінчук в наряд на кухню заступає кухар в команді ресторанів BAO • Modern Chinese Cuisin Богдан Суворов. Різновидів цієї страви є безліч, Богдан...

    детальніше
  • Картопля, запечена на вугіллі з шампіньйонами

    Сьогодні ми готуємо з переможцем проєкту Майстер-шеф професіонали шеф-кухарем Павлом Серветником. Це апетитна авторська страва, яку ви можете приготувати на позиції, просто неба, і здивувати навіть найвибагливіших гурманів. Мова йде про картоплю, запечену на вугіллі з...

    детальніше
  • Гаспачо

    Вражай побратимів вишуканими стравами, які можна приготувати навіть у польових умовах. Що для цього потрібно — радимося із професійними шеф-кухарями в програмі Наряд на кухню. Богдан Суворов — кухар в команді ресторанів Бао вважає гаспачо найкращим і...

    детальніше