Наряд на кухню
-
Готуємо вишуканий французький десерт часів правління Людовіка XIII
Сьогодні випікатимемо класичний десерт. Тож якщо ви щойно уклали контракт чи у когось із побратимів от-от день народження, ви швидко і без зусиль зможете приготувати вишуканий смаколик до свята. Озбройтеся вагами, міксером та духовкою. Мене звати Ірина Зінчук і...
детальніше -
Паста в соусі Болоньєзе
Сьогодні ми приготуємо класичну італійську страву — яскраву, ароматну і ситну. Щоправда, чаклувати над нею доведеться тривалий час. Тому якщо ти саме повернувся з чергування і маєш натхнення вразити рідних чи побратимів неймовірно смачним обідом, мерщій занотовуй. Мене...
детальніше -
Куліш
Відлік історії козацького куліша розпочався понад 500 років тому. Але навіть у XXI сторіччі ця страва вважається шедевром національної кухні й лише українському борщу поступається популярністю. Нині куліш за козацькими традиціями готують як вдома, так і на вогнищі. Тож...
детальніше -
Солона карамель
Пропонуємо неймовірно смачне доповнення до будь-якого десерту. Якщо вдома чи навіть на позиціях ви захочете додати яскравих ноток до своєї вечері, цей рецепт неодмінно стане в пригоді. До того ж він простий в приготуванні й потребує доступних інгредієнтів. Мене звати...
детальніше -
М'ясо до святкового столу від Богдана Мацюри
Страва зручна тим, що її можна приготувати і в духовці, і на відкритому вогні. Тож хто на свята боронитиме Україну від ворога і про родинний затишок тільки мріє, зможе потішити себе та побратимів смачною домашньою стравою. Мене звати Ірина Зінчук і разом зі мною в наряд на...
детальніше -
Апетитне куряче філе, начинене моцарелою та шпинатом
На вулиці все холодніше, і світ довкола змінюється в передчутті зимових свят. Вітрини стають чарівно-святковими, з кав’ярень лунають пісні Френка Сінатри, а кухні господинь сповнюються пряними ароматами. В програмі Наряд на кухню ми розпочинаємо готувати святкові...
детальніше -
Готуємо Салат Yellowstone
Сьогодні ми приготуємо дуже апетитний, яскравий салат. Він стане гарним початком новорічного застілля чи додасть вам наснаги після важкого бойового завдання. Мене звати Ірина Зінчук і разом зі мною в наряд на кухню заступає автор цього рецепту — Богдан Мацюра, ветеран...
детальніше -
Готуємо мідії з фенхелем і базиліком
На вулиці все холодніше, і світ довкола змінюється в передчутті зимових свят. Вітрини стають чарівно-святковими, з кав’ярень лунають пісні Френка Сінатри, а кухні господинь сповнюються пряними ароматами. В програмі Наряд на кухню ми розпочинаємо готувати святкові...
детальніше -
Готуємо неймовірний шоколадний фондан
На вулиці все холодніше, і світ довкола змінюється в передчутті зимових свят. Вітрини стають чарівно-святковими, з кав’ярень лунають пісні Френка Сінатри, а кухні господинь сповнюються пряними ароматами. В програмі Наряд на кухню ми розпочинаємо готувати святкові...
детальніше -
Готуємо пасту з креветками
Сьогодні ми готуватимемо неймовірно смачну й ароматну страву, яка завоювала прихильність у всьому світі. Це паста з креветками. ЇЇ вподобають не лише любителі страв з морепродуктами, а й поціновувачі італійської кухні. Дивовижно ароматна й дуже апетитна на вигляд! ...
детальніше -
Готуємо класичний морквяний кекс
Сьогодні ми готуватимемо Морквяний кекс і в помічники до Ірини Зінчук на чергування заступає ресторатор, шеф-кондитер Катерина Яблонська. Це дуже смачний і поживний кекс, який сподобається навіть тим, хто моркву взагалі не любить. Адже цей овоч у випічці взагалі не...
детальніше -
Як приготувати ідеальне італійське ризотто
Сьогодні ми приготуємо відому страву італійської кухні. Ароматне, ніжне і водночас ситне ризотто. І в помічники до Ірина Зінчук в наряд на кухню заступає кухар в команді ресторанів BAO • Modern Chinese Cuisin Богдан Суворов. Різновидів цієї страви є безліч, Богдан...
детальніше -
Картопля, запечена на вугіллі з шампіньйонами
Сьогодні ми готуємо з переможцем проєкту Майстер-шеф професіонали шеф-кухарем Павлом Серветником. Це апетитна авторська страва, яку ви можете приготувати на позиції, просто неба, і здивувати навіть найвибагливіших гурманів. Мова йде про картоплю, запечену на вугіллі з...
детальніше -
Гаспачо
Вражай побратимів вишуканими стравами, які можна приготувати навіть у польових умовах. Що для цього потрібно — радимося із професійними шеф-кухарями в програмі Наряд на кухню. Богдан Суворов — кухар в команді ресторанів Бао вважає гаспачо найкращим і...
детальніше -
Ліниві вареники
Вражай побратимів вишуканими стравами, які можна приготувати навіть у польових умовах. Що для цього потрібно — радимося із професійними шеф-кухарями в програмі Наряд на кухню. Сьогодні ми готуватимемо ліниві вареники. І в помічники до мене, Ірини Зінчук,...
детальніше -
Картопляне пюре за рецептом Жоеля Робюшона
Вражай побратимів вишуканими стравами, які можна приготувати навіть у польових умовах. Що для цього потрібно – радимося із професійними шеф-кухарями в програмі Наряд на кухню. Сьогодні ми готуватимемо картопляне пюре за рецептом Жоеля Робюшона і в...
детальніше