Наряд на кухню

  • Як приготувати ідеальне італійське ризотто

    Сьогодні ми приготуємо відому страву італійської кухні. Ароматне, ніжне і водночас ситне ризотто. І в помічники до Ірина Зінчук в наряд на кухню заступає кухар в команді ресторанів BAO • Modern Chinese Cuisin Богдан Суворов. Різновидів цієї страви є безліч, Богдан...

    детальніше
  • Картопля, запечена на вугіллі з шампіньйонами

    Сьогодні ми готуємо з переможцем проєкту Майстер-шеф професіонали шеф-кухарем Павлом Серветником. Це апетитна авторська страва, яку ви можете приготувати на позиції, просто неба, і здивувати навіть найвибагливіших гурманів. Мова йде про картоплю, запечену на вугіллі з...

    детальніше
  • Гаспачо

    Вражай побратимів вишуканими стравами, які можна приготувати навіть у польових умовах. Що для цього потрібно — радимося із професійними шеф-кухарями в програмі Наряд на кухню. Богдан Суворов — кухар в команді ресторанів Бао вважає гаспачо найкращим і...

    детальніше
  • Ліниві вареники

    Вражай побратимів вишуканими стравами, які можна приготувати навіть у польових умовах. Що для цього потрібно — радимося із професійними шеф-кухарями в програмі Наряд на кухню. Сьогодні ми готуватимемо ліниві вареники. І в помічники до мене, Ірини Зінчук,...

    детальніше
  • Картопляне пюре за рецептом Жоеля Робюшона

    Вражай побратимів вишуканими стравами, які можна приготувати навіть у польових умовах. Що для цього потрібно – радимося із професійними шеф-кухарями в програмі Наряд на кухню. Сьогодні ми готуватимемо картопляне пюре за рецептом Жоеля Робюшона і в...

    детальніше