М'ясо до святкового столу від Богдана Мацюри

Мясо до святкового столу від Богдана Мацюри

Страва зручна тим, що її можна приготувати і в духовці, і на відкритому вогні. Тож хто на свята боронитиме Україну від ворога і про родинний затишок тільки мріє, зможе потішити себе та побратимів смачною домашньою стравою. Мене звати Ірина Зінчук і разом зі мною в наряд на кухню заступає автор цього рецепту — Богдан Мацюра, ветеран АТО, а нині власник і шеф-кухар Львівського ресторану здорової їжі Гейзер.

 

 

Для цієї страви потрібно взяти свинячий ошийок, сіль, перець, свіжий розмарин, чебрець і пиво. До речі, свинячий ошийок — це ніжне та смачне м'ясо. Його цінують за те, що перед приготуванням не потребує особливої підготовки. Зазвичай його запікають чи смажать, і страви з шиї виходять соковитими, але не жирними! Та справжню смакоту можна приготувати лише з якісної сировини.

М'ясо необхідно нарізати середнім кубиком, додати подрібнені чебрець і розмарин, сіль та перець і залити все пивом. Залишити маринуватись на декілька годин. Після цього м'ясо можна запікати в духовці чи смажити на вогні.

Щоб приготувати м'ясо до святкового столу за рецептом  Богдана Мацюри, візьміть:

1 кілограм м’яса
півлітра пива
10 грамів розмарину
10 грамів чебрецю
сіль та перець за смаком

Готуйте з нами, бо все смакує краще з Армія FM!