Наряд на кухню

  • Як приготувати український варіант італійського ризотто

    Головний інгредієнт у цій страві доступний всім. Знайдеться він і на польовій, і на кухні в ППД. Цим рецептом ви точно здивуєте підлеглих! Готував черговий кулінарний шедевр у студії Армія FM посол української кухні у світі, відомий шеф-кухар Юрій Ковриженко. Це...

    детальніше
  • Ідеальна страва на Halloween

    За вікном золота осінь! Пора лісових грибів, горіхів і запашних страв із гарбуза. Сьогодні в програмі Наряд на кухню ми навчимось готувати смачний сезонний суп, що подають чи не в кожному ресторані. Разом з Іриною Зінчук на кулінарне чергування заступає відома львівська...

    детальніше
  • Французька страва, яку вигадали татари

    Історія появи страви пов’язана з королем Людовиком IX. Французький монарх захоплювався войовничими подвигами татар, порівнював їх з античним прототипом пекла. Назва «тартати» з’явилася з легкої руки правителя, який був переконаний, що татари їдять тільки...

    детальніше
  • Найвідоміша страва угорської кухні

    Триває кулінарна мандрівка кухнями народів світу! Сьогодні ми куховаримо в компанії з переможницею телепроєкту «Майстер шеф» кухаркою Асмік Гаспарян. Асмік — знає все про спеції і готує неймовірно смачні страви, які стали окрасою меню багатьох українських...

    детальніше
  • Страва, яку вигадали гірники в Апеннінських горах

    Наша кулінарна мандрівка триває! Цього разу у студії Армія FM посол української кухні у світі, відомий шеф-кухар Юрій Ковриженко. Ми приготуємо страву не українську, а класичну італійську — паста Карбонара. Карбонара — найпопулярніша італійська паста у...

    детальніше
  • Відмінна страва для тривалих переходів

    Триває наша кулінарна мандрівка, в якій вчимося готувати шедеври української та світової кухні. Ірина Зінчук разом із львівською шеф-кухаркою Оксаною Вознюк вирішили спробувати себе в грузинській національній кухні і приготувати ароматні кубдарі. Кубдарі...

    детальніше
  • Страва-фаворит короля Владислава Ягайла

    У новому сезоні програми «Наряд на кухню» ми знайомитимемо вас з шедеврами української та світової кухні. З нами ви навчитеся готувати ресторані страви вдома чи навіть просто неба, на польовій кухні. На кулінарне чергування з Іриною Зінчук заступила львівська...

    детальніше
  • Страва з давньоримських бенкетів

    Не секрет, що в літню спеку найкраще смакують легкі овочеві та фруктові страви! Вони не лише апетитні, а й дарують неймовірний заряд енергії та вітамінів. Після виснажливого добового чергування на вечерю радимо приготувати салат. На перший погляд – все просто, проте...

    детальніше
  • Улюблена страва 95-ї бригади

    Минулого тижня в 95-й бригаді обирали кращих кухарів. Військові кулінари готували на польових кухнях, а десантники куштували та голосували за найсмачніші наїдки! Проект «Наряд на кухню» не могла залишитися осторонь цієї гастрономічної події. Ми поспілкувалися і з...

    детальніше
  • Одна з найкращих українських страв

    Страва, без якої годі уявити українську кухню, — борщ. Його подають у ресторанах, а кожна господиня має власні секрети, як зробити страву особливою. У різні часи борщ готували за різними рецептами. Він міг відрізнятися регіонально, від села до села. З початком війни...

    детальніше
  • Кекс із сухофруктами

    Ми продовжуємо готувати з вами вдома найпопулярніші страви ресторанів та кондитерських! Цього разу навчилися пекти ароматний десерт, що часто подають до чаю чи кави у європейських та вітчизняних кав’ярнях. Духмяний, насичений кекс із сухофруктами. Ірина Зінчук...

    детальніше
  • Рапани з білими грибами

    Літо в розпалі! Пора свіжих ягід, зелені, молодих овочів. З таким набором продуктів вишукану ресторанну страву легко приготувати на польовій кухні. Переможець телепроєкту «Мастершеф. Професіонали» Павло Серветник розкрив секрети своєї авторської страви, яка...

    детальніше
  • Печиво із середньовічної Італії 

    Якщо каву та чай любите пити зі смаколиками, пропонуємо вам ароматне мигдалеве печиво, яке часто вабить око на полицях кондитерських. А ще таку випічку можна взяти з собою на польовий вихід чи чергування, вона додасть сил і гарно зберігається. На кулінарне чергування...

    детальніше
  • Десерт, родом із дитинства

    Наближається 1 червня — Міжнародний день захисту дітей! Тож ми вирішили приготувати улюблений десерт дітлахів. Він не втрачає популярності вже пів століття, та й нині його залюбки готують як вдома, так і в багатьох кондитерських. Мова про печиво «Горішки». Ірина...

    детальніше
  • Святкова вечеря з перепілок

    Що ми тільки з вами вже не готували! Салати, пасту, ризотто та чимало десертів! Сьогодні ж пропоную урізноманітнити меню стравою ресторанного рівня, яка стане окрасою сімейної вечері чи святкового частування. На кулінарне чергування заступили Ірина Зінчук і переможець...

    детальніше
  • Корисні лимонно-макові мафіни

    Ми знаємо, що ви обожнюєте смачні та корисні страви! Тому пропонуємо приготувати ароматну, пишну і зовсім не шкідливу для вашого здоров’я випічку! Рецепт простий, з ним впораєтесь хоч на домашній, хоч на польовій кухні. На кулінарне чергування заступили Ірина Зінчук і...

    детальніше
  • Улюблена страва Михайла Коцюбинського

    Сьогоднішня програма Наряд на кухню буде не лише кулінарною, а й історично-літературною. Зараз ми навчимося готувати страву, яку обожнював видатний український письменник Михайло Коцюбинський. На кулінарне чергування в помічники до Ірини Зінчук заступає ветеран війни на...

    детальніше
  • Французький шоколадний делікатес

    А ви знали, що 2 травня у США щороку відзначають Національний день шоколадного трюфеля? Вишуканий смаколик є фаворитом відомих світових кондитерів та шоколатьє. Ми ж навчимо вас швидко готувати цей відомий десерт хоч на польовій кухні. На кулінарне чергування заступили...

    детальніше
  • Смаколик - візитівка столиці України

    Паски вже доїли, а солоденького хочеться знову? Не біда! Готуємо смаколик — візитівку столиці України! Той, який ви обов’язково привозили рідним і побратимам, повертаючись з відрядження до Київського гарнізону. Здогадалися про що піде мова? В Наряд на кухню заступили...

    детальніше
  • Свинячі ребра до великоднього столу

    Великий піст позаду, а отже цього тижня ласуємо смачними святковими стравами. Сьогодні ми запечемо ароматні свинячі реберця, які стануть окрасою вашого великоднього столу. До речі, якщо свято ви зустрічаєте далеко від дому, боронячи нашу Україну, приготувати цю страву...

    детальніше