Наряд на кухню

  • Улюблена страва Михайла Коцюбинського

    Сьогоднішня програма Наряд на кухню буде не лише кулінарною, а й історично-літературною. Зараз ми навчимося готувати страву, яку обожнював видатний український письменник Михайло Коцюбинський. На кулінарне чергування в помічники до Ірини Зінчук заступає ветеран війни на...

    детальніше
  • Французький шоколадний делікатес

    А ви знали, що 2 травня у США щороку відзначають Національний день шоколадного трюфеля? Вишуканий смаколик є фаворитом відомих світових кондитерів та шоколатьє. Ми ж навчимо вас швидко готувати цей відомий десерт хоч на польовій кухні. На кулінарне чергування заступили...

    детальніше
  • Смаколик - візитівка столиці України

    Паски вже доїли, а солоденького хочеться знову? Не біда! Готуємо смаколик — візитівку столиці України! Той, який ви обов’язково привозили рідним і побратимам, повертаючись з відрядження до Київського гарнізону. Здогадалися про що піде мова? В Наряд на кухню заступили...

    детальніше
  • Свинячі ребра до великоднього столу

    Великий піст позаду, а отже цього тижня ласуємо смачними святковими стравами. Сьогодні ми запечемо ароматні свинячі реберця, які стануть окрасою вашого великоднього столу. До речі, якщо свято ви зустрічаєте далеко від дому, боронячи нашу Україну, приготувати цю страву...

    детальніше
  • Перша в світі страва «з собою»

    Щорічні відпустки та службові відрядження військовим призупинені. Кордони закриті, а отже подорожувати можна лише віртуально. Програма ж «Наряд на кухню» пропонує мандрівку кулінарну. Сьогодні вирушимо до сонячної Італії. Приготуємо смачну вуличну страву, якою...

    детальніше
  • Антистресовий десерт

    Скасовані подорожі та зустрічі, відкориговані плани та фонове відчуття тривоги - світ довкола з приходом COVID-19 змінився. Але ми, військові, як ніхто вміємо самоорганізовуватися, зберігати рівновагу і не панікувати. Щоб покращити настрій, вчені радять вживати шоколад. Він...

    детальніше
  • Мармурове печиво, яке приготує кожен з нас

    Допоки триває загальнодержавний карантин і люди продовжують скуповувати продукти, ми радимо зберігати спокій і не панікувати. Давайте краще приготуємо смаколик, з яким впорається як юний призовник, так і досвідчений воїн, а смак потішить усіх ласунів вашого підрозділу....

    детальніше
  • Пишний десерт мов спідниця танцівниці Мулен Руж

    Під час карантину всім нам радять залишатися вдома. Так ми зможемо вберегти здоров'я і не допустемо поширення коронавірусу. Тож тепер маємо і більше часу для приготування чогось смачненького. Програма "Наряд на кухню" допоможе вам зі свіжими ідеями смаколиків!...

    детальніше
  • Страва з рукописів ХIV століття

    20 березня міжнародний день равіолі! Програма Наряд на кухню не омине цієї кулінарної дати. Ірина Зінчук і шеф-кухар ресторану BalkonSky Маша Христич навчать вас готувати яскравого кольору полину равіолі зі шпинатом та рікотою. Ця страва обов’язково стане королевою польової...

    детальніше
  • Ідеальна страва людям із лактозною непереносимістю

    Цей вишуканий десерт ідеально смакуватиме під час вечірніх посиденьок із рідними чи побратимами. Тож якщо полиці вашої комори вигинаються від банок із варенням, приготованим влітку вашою мамою, цей рецепт — саме для вас. Цього разу на кулінарне чергування до Ірини...

    детальніше
  • Тістечко на сковорідці

    Українці святкують Масницю, або Колодій. В цю пору наші предки прощалися з зимою і вшановували Сонце — пекли круглі, як світило, млинці. У наші дні на Масницю готують млинці, оладки, пироги, вареники, сирники, пампушки та булочки. Програма Наряд на кухню не залишається...

    детальніше
  • Що таке лохікейто?

    Сьогодні приготуємо класичну фінську страву. Ароматний, ніжний та водночас ситний суп. В оригіналі його готують з лосося, але за бажанням його можна замінити на будь-яку іншу рибу, яку ви виловили в водоймі вашого гарнізону. Традиційний фінський вершковий...

    детальніше
  • За яку страву Італія сперечається з XIII століття?

    Щоб пообідати традиційною стравою Апеннінського півострова, не треба летіти до Італії. Смачним, ситним і доступним наїдком зможете поласувати хоч вдома, хоч на польовій кухні. Цього разу в "Наряд на кухню" до Ірини Зінчук заступає Аля Андрейченко, кулінарка...

    детальніше
  • Страва, яку вигадав відомий британський граф-картяр Сендвіч

    Хочете урізноманітнити ваше повсякденне меню? Цю страву можна взяти в наряд, на риболовлю чи доповнити нею сніданок. Цього разу в компанію до Ірини Зінчук в наряд на кухню заступає Богдан Мацюра, ветеран АТО, а нині власник і шеф-кухар львівського ресторану здорової їжі...

    детальніше
  • Готуємо вишуканий французький десерт часів правління Людовіка XIII

    Сьогодні випікатимемо класичний десерт. Тож якщо ви щойно уклали контракт чи у когось із побратимів от-от день народження, ви швидко і без зусиль зможете приготувати вишуканий смаколик до свята. Озбройтеся вагами, міксером та духовкою. Мене звати Ірина Зінчук і...

    детальніше
  • Паста в соусі Болоньєзе

    Сьогодні ми приготуємо класичну італійську страву — яскраву, ароматну і ситну. Щоправда, чаклувати над нею доведеться тривалий час. Тому якщо ти саме повернувся з чергування і маєш натхнення вразити рідних чи побратимів неймовірно смачним обідом, мерщій занотовуй. Мене...

    детальніше
  • Куліш

    Відлік історії козацького куліша розпочався понад 500 років тому. Але навіть у XXI сторіччі ця страва вважається шедевром національної кухні й лише українському борщу поступається популярністю. Нині куліш за козацькими традиціями готують як вдома, так і на вогнищі. Тож...

    детальніше
  • Солона карамель

    Пропонуємо неймовірно смачне доповнення до будь-якого десерту. Якщо вдома чи навіть на позиціях ви захочете додати яскравих ноток до своєї вечері, цей рецепт неодмінно стане в пригоді. До того ж він простий в приготуванні й потребує доступних інгредієнтів. Мене звати...

    детальніше
  • М'ясо до святкового столу від Богдана Мацюри

    Страва зручна тим, що її можна приготувати і в духовці, і на відкритому вогні. Тож хто на свята боронитиме Україну від ворога і про родинний затишок тільки мріє, зможе потішити себе та побратимів смачною домашньою стравою. Мене звати Ірина Зінчук і разом зі мною в наряд на...

    детальніше
  • Апетитне куряче філе, начинене моцарелою та шпинатом

    На вулиці все холодніше, і світ довкола змінюється в передчутті зимових свят. Вітрини стають чарівно-святковими, з кав’ярень лунають пісні Френка Сінатри, а кухні господинь сповнюються пряними ароматами. В програмі Наряд на кухню ми розпочинаємо готувати святкові...

    детальніше