Наряд на кухню

  • Готуємо Салат Yellowstone

    Сьогодні ми приготуємо дуже апетитний, яскравий салат. Він стане гарним початком новорічного застілля чи додасть вам наснаги після важкого бойового завдання. Мене звати Ірина Зінчук і разом зі мною в наряд на кухню заступає автор цього рецепту — Богдан Мацюра, ветеран...

    детальніше
  • Готуємо мідії з фенхелем і базиліком

    На вулиці все холодніше, і світ довкола змінюється в передчутті зимових свят. Вітрини стають чарівно-святковими, з кав’ярень лунають пісні Френка Сінатри, а кухні господинь сповнюються пряними ароматами. В програмі Наряд на кухню ми розпочинаємо готувати святкові...

    детальніше
  • Готуємо неймовірний шоколадний фондан

    На вулиці все холодніше, і світ довкола змінюється в передчутті зимових свят. Вітрини стають чарівно-святковими, з кав’ярень лунають пісні Френка Сінатри, а кухні господинь сповнюються пряними ароматами. В програмі Наряд на кухню ми розпочинаємо готувати святкові...

    детальніше
  • Готуємо пасту з креветками

    Сьогодні ми готуватимемо неймовірно смачну й ароматну страву, яка завоювала прихильність у всьому світі. Це паста з креветками. ЇЇ вподобають не лише любителі страв з морепродуктами, а й поціновувачі італійської кухні. Дивовижно ароматна й дуже апетитна на вигляд! ...

    детальніше
  • Готуємо класичний морквяний кекс

    Сьогодні ми готуватимемо Морквяний кекс і в помічники до Ірини Зінчук на чергування заступає ресторатор, шеф-кондитер Катерина Яблонська. Це дуже смачний і поживний кекс, який сподобається навіть тим, хто моркву взагалі не любить. Адже цей овоч у випічці взагалі не...

    детальніше
  • Як приготувати ідеальне італійське ризотто

    Сьогодні ми приготуємо відому страву італійської кухні. Ароматне, ніжне і водночас ситне ризотто. І в помічники до Ірина Зінчук в наряд на кухню заступає кухар в команді ресторанів BAO • Modern Chinese Cuisin Богдан Суворов. Різновидів цієї страви є безліч, Богдан...

    детальніше
  • Картопля, запечена на вугіллі з шампіньйонами

    Сьогодні ми готуємо з переможцем проєкту Майстер-шеф професіонали шеф-кухарем Павлом Серветником. Це апетитна авторська страва, яку ви можете приготувати на позиції, просто неба, і здивувати навіть найвибагливіших гурманів. Мова йде про картоплю, запечену на вугіллі з...

    детальніше
  • Гаспачо

    Вражай побратимів вишуканими стравами, які можна приготувати навіть у польових умовах. Що для цього потрібно — радимося із професійними шеф-кухарями в програмі Наряд на кухню. Богдан Суворов — кухар в команді ресторанів Бао вважає гаспачо найкращим і...

    детальніше
  • Ліниві вареники

    Вражай побратимів вишуканими стравами, які можна приготувати навіть у польових умовах. Що для цього потрібно — радимося із професійними шеф-кухарями в програмі Наряд на кухню. Сьогодні ми готуватимемо ліниві вареники. І в помічники до мене, Ірини Зінчук,...

    детальніше
  • Картопляне пюре за рецептом Жоеля Робюшона

    Вражай побратимів вишуканими стравами, які можна приготувати навіть у польових умовах. Що для цього потрібно – радимося із професійними шеф-кухарями в програмі Наряд на кухню. Сьогодні ми готуватимемо картопляне пюре за рецептом Жоеля Робюшона і в...

    детальніше