Зараз в ефірі:

Шістдесят п'ять об'єктів пошкоджено у результаті обстрілу Миколаєва

19.06.2022
Шістдесят п'ять об'єктів пошкоджено у результаті обстрілу Миколаєва

Минулої доби росіяни вкотре обстріляли Миколаїв. Про це у включенні на Армія FM розповів наш спеціальний кореспондент Данило Панасюк.

— Минулої доби окупанти завдали ракетних ударів по Миколаїву. Загалом було запущено чотири ракети, дві з яких потрапили в завод пластикових вікон, одна в ковбасний цех, і ще одна в житловий будинок. Обидва підприємства згоріли, але загиблих та травмованих немає. Ще одну ракету вдалося збити. Загалом поліція фіксує 65 пошкоджених обʼєктів за добу, — повідомив Данило Панасюк.

На південнобузькому напрямку з метою стримування наших військ ворог обстрілював з мінометів та реактивних систем залпового вогню райони населених пунктів Широкине, Богодатне, Шевченкове, Прибузьке та Тополине. Одночасно російські військові намагаються удосконалювати інженерне обладнання передових позицій та мінувати небезпечні ділянки вздовж річки Інгулець. Президент України Володимир Зеленський відвідав Миколаїв та область. Він провів нараду, щодо ситуації в регіоні. Зокрема, говорили про стан економіки та шляхи вирішення інфраструктурних питань в області.

Покриття
Надсилайте повідомлення
+38 097 1991.8.24
Наші соцмережі
Завантажуйте додаток