Наряд на кухню

Щосуботи та щонеділі о 9:00 і 11:00.
Приготувати вишукану ресторанну страву можна не лише на професійній кухні, а й вдома чи навіть у польових умовах. Вражай побратимів салатом Нісуаз, качиною грудкою з ягідним соусом і профітролями. Що для цього потрібно — порадять професійні шеф-кухарі в програмі Наряд на кухню.
-
Сухий борщ - ідеальна страва для походів
Літо, пора незабутніх вражень, відпочинку біля моря, смачного морозива і заготівель на зиму!!! Так, саме зараз, в сезон ягід, овочів і фруктів, українські господині та господарі обмінюються найвдалішими рецептами...
детальніше -
Найліпший літній суп - окрошка
Нарешті літо почало тішити нас сонцем і теплом! Тож гарячі наїдки втрачають певну актуальність, і тим, хто звик до традиційного обіду із супом, доводиться згадувати рецепти страв, які охолоджують та тонізують. На...
детальніше -
М'ясо по-морпіхівськи
23 травня наша держава відзначає День морської піхоти України. Напередодні свята ми вирішили дізнатися, що найбільше смакує нашим морпіхам. Про гастрономічні вподобання бійців у беретах кольору морської хвилі...
детальніше -
Готуємо традиційний данський смореброд
Ірина Зінчук та імениті шеф-кухарі України продовжують знайомити вас зі стравами національної та світової кухонь. Цього разу на кулінарне чергування заступив Тарас Шевченко — шеф-кухар столичного комплексу...
детальніше -
Складаємо меню до великоднього столу
Вже завтра Великдень! Попереду велике християнське свято, пора відвідин родичів, частування друзів і побратимів. Кожна господиня та господар вже складає святкове меню, перебирає в голові рецепти пасок, салатів та...
детальніше -
Улюблені котлети бійців 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка
Ми вже готували найрізноманітніші страви різних кухонь світу. Чаклували як над вишуканими смаколиками, так і наїдками на щодень. Але як виявилося, жодного разу не готували котлет. Цього тижня цю прогалину ми заповнили...
детальніше -
Древня французька страва по-українськи
Ми продовжуємо знайомити вас з відомими кухарями, кондитерами та кулінарами і готувати найрізноманітніші смаколики, які ви можете відтворити хоч вдома, хоч на польовій кухні! Цього тижня у нашій студії був галицький...
детальніше -
Страва, яку полюбляють на Вінниччині
Цього разу ми готували разом з військовим кухарем 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. Коронний рецепт Алли Яцюк в цьому підрозділі у шані. Цікаво, що це не ресторанний наїдок, не модний фьюжн, а...
детальніше -
Корисний сніданок з овочів і фруктів
Разом із шеф-кухарем Дмитром Будашкою ми вирішили приготувати сніданок, який подають в кафе чи вишуканому ресторані. Він поживний, смачний та оригінальний. Такою стравою ви неодмінно здивуєте своїх рідних чи...
детальніше -
Французька страва з українською душею
Сьогодні ми готуватимемо легку, поживну та ароматну страву. Вона підійде і вегетаріанцям, і людям, які дбають про фігуру, а ще стане чудовим перекусом для тих, хто збирається в похід, на чергування чи у відрядження. ...
детальніше