Наряд на кухню

Наряд на кухню

 

Щосуботи та щонеділі о 9:00 і 11:00.

 

Приготувати вишукану ресторанну страву можна не лише на професійній кухні, а й вдома чи навіть у польових умовах. Вражай побратимів салатом Нісуаз, качиною грудкою з ягідним соусом і профітролями. Що для цього потрібно — порадять професійні шеф-кухарі в програмі Наряд на кухню.

 

 

  • Сухий борщ - ідеальна страва для походів

    Літо, пора незабутніх вражень, відпочинку біля моря, смачного морозива і заготівель на зиму!!! Так, саме зараз, в сезон ягід, овочів і фруктів, українські господині та господарі обмінюються найвдалішими рецептами ферментації, консервації, заморожування та сублімації. Тож до...

    детальніше
  • Найліпший літній суп - окрошка

    Нарешті літо почало тішити нас сонцем і теплом! Тож гарячі наїдки втрачають певну актуальність, і тим, хто звик до традиційного обіду із супом, доводиться згадувати рецепти страв, які охолоджують та тонізують. На радійну кухню ми запросили шеф-кухаря столичного комплексу...

    детальніше
  • М'ясо по-морпіхівськи

    23 травня наша держава відзначає День морської піхоти України. Напередодні свята ми вирішили дізнатися, що найбільше смакує нашим морпіхам. Про гастрономічні вподобання бійців у беретах кольору морської хвилі розповів старший кухар 503-го окремого батальйону морської...

    детальніше
  • Готуємо традиційний данський смореброд

    Ірина Зінчук та імениті шеф-кухарі України продовжують знайомити вас зі стравами національної та світової кухонь. Цього разу на кулінарне чергування заступив Тарас Шевченко — шеф-кухар столичного комплексу «Авалон». Готували відомий на весь світ данський...

    детальніше
  • Складаємо меню до великоднього столу

    Вже завтра Великдень! Попереду велике християнське свято, пора відвідин родичів, частування друзів і побратимів. Кожна господиня та господар вже складає святкове меню, перебирає в голові рецепти пасок, салатів та закусок. Програма «Наряд на кухню» разом зі...

    детальніше
  • Улюблені котлети бійців 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка

    Ми вже готували найрізноманітніші страви різних кухонь світу. Чаклували як над вишуканими смаколиками, так і наїдками на щодень. Але як виявилося, жодного разу не готували котлет. Цього тижня цю прогалину ми заповнили разом з Аллою Яцюк — військовим кухарем 59-ї окремої...

    детальніше
  • Древня французька страва по-українськи

    Ми продовжуємо знайомити вас з відомими кухарями, кондитерами та кулінарами і готувати найрізноманітніші смаколики, які ви можете відтворити хоч вдома, хоч на польовій кухні! Цього тижня у нашій студії був галицький шеф-кухар — Максим Прихідько і разом Іриною Зінчук...

    детальніше
  • Страва, яку полюбляють на Вінниччині

    Цього разу ми готували разом з військовим кухарем 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. Коронний рецепт Алли Яцюк в цьому підрозділі у шані. Цікаво, що це не ресторанний наїдок, не модний фьюжн, а традиційна стародавня українська страва з чудернацькою...

    детальніше
  • Корисний сніданок з овочів і фруктів

    Разом із шеф-кухарем Дмитром Будашкою ми вирішили приготувати сніданок, який подають в кафе чи вишуканому ресторані. Він поживний, смачний та оригінальний. Такою стравою ви неодмінно здивуєте своїх рідних чи побратимів, а приготувати зможете хоч дома, хоч на польовій...

    детальніше
  • Французька страва з українською душею

    Сьогодні ми готуватимемо легку, поживну та ароматну страву. Вона підійде і вегетаріанцям, і людям, які дбають про фігуру, а ще стане чудовим перекусом для тих, хто збирається в похід, на чергування чи у відрядження. Щоб приготувати автентичний український...

    детальніше
  • Гаряча страва з вулиць Афін

    Цього разу наш гість — військовий кухар 14 ОМБР. Він вправно готує хоч на професійній, хоч на польовій кухні. І бійці, харчуванням яких опікується Андрій Поліщук, в один голос стверджують, що гороховий суп, який він готує для їхнього підрозділу — неперевершений. Тож ми...

    детальніше
  • Десерт, схожий на роги вівці

    День Святого Валентина цьогоріч припав на неділю, тож часу відчути смак свята вистачить кожному. А щоб підсилити ефект від вже підготованих вами валентинок, романтичних подарунків і зізнань в коханні, пропонуємо приготувати неймовірно смачний іспанський десерт....

    детальніше
  • Тістечка для закоханих з Римської імперії

    Вже за тиждень закохані пари по всьому світу відзначатимуть своє "професійне" свято — День Святого Валентина. Якщо ви вже думаєте про оригінальний подарунок, спробуйте приготувати десерт. Це швидко і смачно, а якщо готуватимете з любов’ю і з Армія FM, то вам...

    детальніше
  • Угорська страва, яка асоціюється із Закарпаттям

    На Галичині військові кухарі кинули професійний виклик своїм колегам зі львівських ресторацій. І на армійському полігоні відбулась справжня кулінарна баталія, де команди вправлялися у приготуванні бограчу, лангетів та салату олів’є на польових кухнях. Програма...

    детальніше
  • Фо Бо — суп зі 100-річною історією

    Вітаю, друзі! Якщо після численних приготувань, святкувань і гостин ви втомились від поживних салатів, святкових холодців та котлет і шукаєте рецепти цікавих супів, щоб якнайшвидше ввести їх у свій раціон — наша програма стане вам у пригоді! Ірина Зінчук разом з головним...

    детальніше
  • Страва, що врятує від втоми та додасть життєвої енергії!

    Пора гостин, відвідин рідних і друзів триває! Україна колядує, частує і святкує! Ірина Зінчук заступила на кулінарне чергування з шеф-кухарем Львівського ресторану «Панорама» Максимом Литовченко, щоб приготувати його авторську страву, яка неодмінно стане окрасою...

    детальніше
  • Святковий штрудель — окраса новорічного столу

    Пора новорічно-різдвяних свят у розпалі! Нарешті з’явилося більше часу, щоб провести його в колі найрідніших! А якщо до вас у гості завітає побратим, з яким не бачились ще з часів ротації на Сході чи колега з родиною — варто приготувати щось смачненьке і неодмінно —...

    детальніше
  • Складаємо новорічне меню 2021 року!

    Настрій в українців святковий, адже пора різдвяно-новорічних веселощів вже розпочалася! Кожен господар і господиня вже складає святкове меню, яким частуватиме рідних та побратимів! У студії Армія FM Оксана Вознюк — професіонал бенкетних страв, яка навчила готувати дещо...

    детальніше
  • Цілюща страва від Авіценни

    12 грудня відзначаємо День Сухопутних військ — найчисельнішого виду Збройних Сил. І до цього свята радимо страву, якою можна нагодувати численну компанію. Вона ситна, ароматна і неймовірно смачна! Готувати можна хоч вдома, хоч на польовій кухні, для побратимів! А всі...

    детальніше
  • Сніданок короля Людовіка XVI

    У переддень Дня Збройних Сил України Ірина Зінчук і галицька шеф-кухарка Оксана Вознюк взялися за приготування елегантного десерту, який подають в дорогих кондитерських та ресторанах. Тож якщо плануєте 6 грудня застілля в родинному чи колі побратимів — без такого...

    детальніше