Наряд на кухню

Наряд на кухню

 

Щосуботи та щонеділі о 9:00 і 11:00.

 

Приготувати вишукану ресторанну страву можна не лише на професійній кухні, а й вдома чи навіть у польових умовах. Вражай побратимів салатом Нісуаз, качиною грудкою з ягідним соусом і профітролями. Що для цього потрібно — порадять професійні шеф-кухарі в програмі Наряд на кухню.

 

 

  • Святкова вечеря по-галицьки

    Свого часу ця страва була окрасою одного ресторану Львова і скуштувати її можна було лише там. Цим неодмінно користувались бійці 80-ої окремої бригади та курсанти Національної академії СВ. Галичанка, шеф-кухарка Оксана Вознюк розкрила секрети приготування наїдку, і тепер...

    детальніше
  • Найгірший суп, який став національною стравою

    11 листопада Польща відзначатиме День Незалежності. Тож ми вирішили приготувати національну страву наших найближчих західних сусідів. Журек завдячує своєю появою скнарі-пекарю, що жив у селі неподалік Познані й мав пекарню та корчму. У своєму закладі...

    детальніше
  • Картопляне пюре по-вірменськи

    Картопляне пюре — на перший погляд, банальна страва. Але скільки разів вона нас рятувала, коли зненацька з’являлися побратими чи необхідно було мерщій нагодувати прибувших зі штабу інспекторів. Ми ж приготували цю домашню страву, в оригінальний спосіб. Тонкощами...

    детальніше
  • Як приготувати український варіант італійського ризотто

    Головний інгредієнт у цій страві доступний всім. Знайдеться він і на польовій, і на кухні в ППД. Цим рецептом ви точно здивуєте підлеглих! Готував черговий кулінарний шедевр у студії Армія FM посол української кухні у світі, відомий шеф-кухар Юрій Ковриженко. Це...

    детальніше
  • Ідеальна страва на Halloween

    За вікном золота осінь! Пора лісових грибів, горіхів і запашних страв із гарбуза. Сьогодні в програмі Наряд на кухню ми навчимось готувати смачний сезонний суп, що подають чи не в кожному ресторані. Разом з Іриною Зінчук на кулінарне чергування заступає відома львівська...

    детальніше
  • Французька страва, яку вигадали татари

    Історія появи страви пов’язана з королем Людовиком IX. Французький монарх захоплювався войовничими подвигами татар, порівнював їх з античним прототипом пекла. Назва «тартати» з’явилася з легкої руки правителя, який був переконаний, що татари їдять тільки...

    детальніше
  • Найвідоміша страва угорської кухні

    Триває кулінарна мандрівка кухнями народів світу! Сьогодні ми куховаримо в компанії з переможницею телепроєкту «Майстер шеф» кухаркою Асмік Гаспарян. Асмік — знає все про спеції і готує неймовірно смачні страви, які стали окрасою меню багатьох українських...

    детальніше
  • Страва, яку вигадали гірники в Апеннінських горах

    Наша кулінарна мандрівка триває! Цього разу у студії Армія FM посол української кухні у світі, відомий шеф-кухар Юрій Ковриженко. Ми приготуємо страву не українську, а класичну італійську — паста Карбонара. Карбонара — найпопулярніша італійська паста у...

    детальніше
  • Відмінна страва для тривалих переходів

    Триває наша кулінарна мандрівка, в якій вчимося готувати шедеври української та світової кухні. Ірина Зінчук разом із львівською шеф-кухаркою Оксаною Вознюк вирішили спробувати себе в грузинській національній кухні і приготувати ароматні кубдарі. Кубдарі...

    детальніше
  • Страва-фаворит короля Владислава Ягайла

    У новому сезоні програми «Наряд на кухню» ми знайомитимемо вас з шедеврами української та світової кухні. З нами ви навчитеся готувати ресторані страви вдома чи навіть просто неба, на польовій кухні. На кулінарне чергування з Іриною Зінчук заступила львівська...

    детальніше
  • Страва з давньоримських бенкетів

    Не секрет, що в літню спеку найкраще смакують легкі овочеві та фруктові страви! Вони не лише апетитні, а й дарують неймовірний заряд енергії та вітамінів. Після виснажливого добового чергування на вечерю радимо приготувати салат. На перший погляд – все просто, проте...

    детальніше
  • Улюблена страва 95-ї бригади

    Минулого тижня в 95-й бригаді обирали кращих кухарів. Військові кулінари готували на польових кухнях, а десантники куштували та голосували за найсмачніші наїдки! Проект «Наряд на кухню» не могла залишитися осторонь цієї гастрономічної події. Ми поспілкувалися і з...

    детальніше
  • Одна з найкращих українських страв

    Страва, без якої годі уявити українську кухню, — борщ. Його подають у ресторанах, а кожна господиня має власні секрети, як зробити страву особливою. У різні часи борщ готували за різними рецептами. Він міг відрізнятися регіонально, від села до села. З початком війни...

    детальніше
  • Кекс із сухофруктами

    Ми продовжуємо готувати з вами вдома найпопулярніші страви ресторанів та кондитерських! Цього разу навчилися пекти ароматний десерт, що часто подають до чаю чи кави у європейських та вітчизняних кав’ярнях. Духмяний, насичений кекс із сухофруктами. Ірина Зінчук...

    детальніше
  • Рапани з білими грибами

    Літо в розпалі! Пора свіжих ягід, зелені, молодих овочів. З таким набором продуктів вишукану ресторанну страву легко приготувати на польовій кухні. Переможець телепроєкту «Мастершеф. Професіонали» Павло Серветник розкрив секрети своєї авторської страви, яка...

    детальніше
  • Печиво із середньовічної Італії 

    Якщо каву та чай любите пити зі смаколиками, пропонуємо вам ароматне мигдалеве печиво, яке часто вабить око на полицях кондитерських. А ще таку випічку можна взяти з собою на польовий вихід чи чергування, вона додасть сил і гарно зберігається. На кулінарне чергування...

    детальніше
  • Десерт, родом із дитинства

    Наближається 1 червня — Міжнародний день захисту дітей! Тож ми вирішили приготувати улюблений десерт дітлахів. Він не втрачає популярності вже пів століття, та й нині його залюбки готують як вдома, так і в багатьох кондитерських. Мова про печиво «Горішки». Ірина...

    детальніше
  • Святкова вечеря з перепілок

    Що ми тільки з вами вже не готували! Салати, пасту, ризотто та чимало десертів! Сьогодні ж пропоную урізноманітнити меню стравою ресторанного рівня, яка стане окрасою сімейної вечері чи святкового частування. На кулінарне чергування заступили Ірина Зінчук і переможець...

    детальніше
  • Корисні лимонно-макові мафіни

    Ми знаємо, що ви обожнюєте смачні та корисні страви! Тому пропонуємо приготувати ароматну, пишну і зовсім не шкідливу для вашого здоров’я випічку! Рецепт простий, з ним впораєтесь хоч на домашній, хоч на польовій кухні. На кулінарне чергування заступили Ірина Зінчук і...

    детальніше
  • Улюблена страва Михайла Коцюбинського

    Сьогоднішня програма Наряд на кухню буде не лише кулінарною, а й історично-літературною. Зараз ми навчимося готувати страву, яку обожнював видатний український письменник Михайло Коцюбинський. На кулінарне чергування в помічники до Ірини Зінчук заступає ветеран війни на...

    детальніше