Наряд на кухню

Наряд на кухню

 

Щосуботи та щонеділі о 9:00 і 11:00.

 

Приготувати вишукану ресторанну страву можна не лише на професійній кухні, а й вдома чи навіть у польових умовах. Вражай побратимів салатом Нісуаз, качиною грудкою з ягідним соусом і профітролями. Що для цього потрібно — порадять професійні шеф-кухарі в програмі Наряд на кухню.

 

 

  • Кекс із сухофруктами

    Ми продовжуємо готувати з вами вдома найпопулярніші страви ресторанів та кондитерських! Цього разу навчилися пекти ароматний десерт, що часто подають до чаю чи кави у європейських та вітчизняних кав’ярнях. Духмяний, насичений кекс із сухофруктами. Ірина Зінчук...

    детальніше
  • Рапани з білими грибами

    Літо в розпалі! Пора свіжих ягід, зелені, молодих овочів. З таким набором продуктів вишукану ресторанну страву легко приготувати на польовій кухні. Переможець телепроєкту «Мастершеф. Професіонали» Павло Серветник розкрив секрети своєї авторської страви, яка...

    детальніше
  • Печиво із середньовічної Італії 

    Якщо каву та чай любите пити зі смаколиками, пропонуємо вам ароматне мигдалеве печиво, яке часто вабить око на полицях кондитерських. А ще таку випічку можна взяти з собою на польовий вихід чи чергування, вона додасть сил і гарно зберігається. На кулінарне чергування...

    детальніше
  • Десерт, родом із дитинства

    Наближається 1 червня — Міжнародний день захисту дітей! Тож ми вирішили приготувати улюблений десерт дітлахів. Він не втрачає популярності вже пів століття, та й нині його залюбки готують як вдома, так і в багатьох кондитерських. Мова про печиво «Горішки». Ірина...

    детальніше
  • Святкова вечеря з перепілок

    Що ми тільки з вами вже не готували! Салати, пасту, ризотто та чимало десертів! Сьогодні ж пропоную урізноманітнити меню стравою ресторанного рівня, яка стане окрасою сімейної вечері чи святкового частування. На кулінарне чергування заступили Ірина Зінчук і переможець...

    детальніше
  • Корисні лимонно-макові мафіни

    Ми знаємо, що ви обожнюєте смачні та корисні страви! Тому пропонуємо приготувати ароматну, пишну і зовсім не шкідливу для вашого здоров’я випічку! Рецепт простий, з ним впораєтесь хоч на домашній, хоч на польовій кухні. На кулінарне чергування заступили Ірина Зінчук і...

    детальніше
  • Улюблена страва Михайла Коцюбинського

    Сьогоднішня програма Наряд на кухню буде не лише кулінарною, а й історично-літературною. Зараз ми навчимося готувати страву, яку обожнював видатний український письменник Михайло Коцюбинський. На кулінарне чергування в помічники до Ірини Зінчук заступає ветеран війни на...

    детальніше
  • Французький шоколадний делікатес

    А ви знали, що 2 травня у США щороку відзначають Національний день шоколадного трюфеля? Вишуканий смаколик є фаворитом відомих світових кондитерів та шоколатьє. Ми ж навчимо вас швидко готувати цей відомий десерт хоч на польовій кухні. На кулінарне чергування заступили...

    детальніше
  • Смаколик - візитівка столиці України

    Паски вже доїли, а солоденького хочеться знову? Не біда! Готуємо смаколик — візитівку столиці України! Той, який ви обов’язково привозили рідним і побратимам, повертаючись з відрядження до Київського гарнізону. Здогадалися про що піде мова? В Наряд на кухню заступили...

    детальніше
  • Свинячі ребра до великоднього столу

    Великий піст позаду, а отже цього тижня ласуємо смачними святковими стравами. Сьогодні ми запечемо ароматні свинячі реберця, які стануть окрасою вашого великоднього столу. До речі, якщо свято ви зустрічаєте далеко від дому, боронячи нашу Україну, приготувати цю страву...

    детальніше
  • Перша в світі страва «з собою»

    Щорічні відпустки та службові відрядження військовим призупинені. Кордони закриті, а отже подорожувати можна лише віртуально. Програма ж «Наряд на кухню» пропонує мандрівку кулінарну. Сьогодні вирушимо до сонячної Італії. Приготуємо смачну вуличну страву, якою...

    детальніше
  • Антистресовий десерт

    Скасовані подорожі та зустрічі, відкориговані плани та фонове відчуття тривоги - світ довкола з приходом COVID-19 змінився. Але ми, військові, як ніхто вміємо самоорганізовуватися, зберігати рівновагу і не панікувати. Щоб покращити настрій, вчені радять вживати шоколад. Він...

    детальніше
  • Мармурове печиво, яке приготує кожен з нас

    Допоки триває загальнодержавний карантин і люди продовжують скуповувати продукти, ми радимо зберігати спокій і не панікувати. Давайте краще приготуємо смаколик, з яким впорається як юний призовник, так і досвідчений воїн, а смак потішить усіх ласунів вашого підрозділу....

    детальніше
  • Пишний десерт мов спідниця танцівниці Мулен Руж

    Під час карантину всім нам радять залишатися вдома. Так ми зможемо вберегти здоров'я і не допустемо поширення коронавірусу. Тож тепер маємо і більше часу для приготування чогось смачненького. Програма "Наряд на кухню" допоможе вам зі свіжими ідеями смаколиків!...

    детальніше
  • Страва з рукописів ХIV століття

    20 березня міжнародний день равіолі! Програма Наряд на кухню не омине цієї кулінарної дати. Ірина Зінчук і шеф-кухар ресторану BalkonSky Маша Христич навчать вас готувати яскравого кольору полину равіолі зі шпинатом та рікотою. Ця страва обов’язково стане королевою польової...

    детальніше
  • Ідеальна страва людям із лактозною непереносимістю

    Цей вишуканий десерт ідеально смакуватиме під час вечірніх посиденьок із рідними чи побратимами. Тож якщо полиці вашої комори вигинаються від банок із варенням, приготованим влітку вашою мамою, цей рецепт — саме для вас. Цього разу на кулінарне чергування до Ірини...

    детальніше
  • Тістечко на сковорідці

    Українці святкують Масницю, або Колодій. В цю пору наші предки прощалися з зимою і вшановували Сонце — пекли круглі, як світило, млинці. У наші дні на Масницю готують млинці, оладки, пироги, вареники, сирники, пампушки та булочки. Програма Наряд на кухню не залишається...

    детальніше
  • Що таке лохікейто?

    Сьогодні приготуємо класичну фінську страву. Ароматний, ніжний та водночас ситний суп. В оригіналі його готують з лосося, але за бажанням його можна замінити на будь-яку іншу рибу, яку ви виловили в водоймі вашого гарнізону. Традиційний фінський вершковий...

    детальніше
  • За яку страву Італія сперечається з XIII століття?

    Щоб пообідати традиційною стравою Апеннінського півострова, не треба летіти до Італії. Смачним, ситним і доступним наїдком зможете поласувати хоч вдома, хоч на польовій кухні. Цього разу в "Наряд на кухню" до Ірини Зінчук заступає Аля Андрейченко, кулінарка...

    детальніше
  • Страва, яку вигадав відомий британський граф-картяр Сендвіч

    Хочете урізноманітнити ваше повсякденне меню? Цю страву можна взяти в наряд, на риболовлю чи доповнити нею сніданок. Цього разу в компанію до Ірини Зінчук в наряд на кухню заступає Богдан Мацюра, ветеран АТО, а нині власник і шеф-кухар львівського ресторану здорової їжі...

    детальніше