Наряд на кухню

Наряд на кухню

 

Щосуботи та щонеділі о 9:00 і 11:00.

 

Приготувати вишукану ресторанну страву можна не лише на професійній кухні, а й вдома чи навіть у польових умовах. Вражай побратимів салатом Нісуаз, качиною грудкою з ягідним соусом і профітролями. Що для цього потрібно — порадять професійні шеф-кухарі в програмі Наряд на кухню.

 

 

  • Древня французька страва по-українськи

    Ми продовжуємо знайомити вас з відомими кухарями, кондитерами та кулінарами і готувати найрізноманітніші смаколики, які ви можете відтворити хоч вдома, хоч на польовій кухні! Цього тижня у нашій студії був галицький шеф-кухар — Максим Прихідько і разом Іриною Зінчук...

    детальніше
  • Страва, яку полюбляють на Вінниччині

    Цього разу ми готували разом з військовим кухарем 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. Коронний рецепт Алли Яцюк в цьому підрозділі у шані. Цікаво, що це не ресторанний наїдок, не модний фьюжн, а традиційна стародавня українська страва з чудернацькою...

    детальніше
  • Корисний сніданок з овочів і фруктів

    Разом із шеф-кухарем Дмитром Будашкою ми вирішили приготувати сніданок, який подають в кафе чи вишуканому ресторані. Він поживний, смачний та оригінальний. Такою стравою ви неодмінно здивуєте своїх рідних чи побратимів, а приготувати зможете хоч дома, хоч на польовій...

    детальніше
  • Французька страва з українською душею

    Сьогодні ми готуватимемо легку, поживну та ароматну страву. Вона підійде і вегетаріанцям, і людям, які дбають про фігуру, а ще стане чудовим перекусом для тих, хто збирається в похід, на чергування чи у відрядження. Щоб приготувати автентичний український...

    детальніше
  • Гаряча страва з вулиць Афін

    Цього разу наш гість — військовий кухар 14 ОМБР. Він вправно готує хоч на професійній, хоч на польовій кухні. І бійці, харчуванням яких опікується Андрій Поліщук, в один голос стверджують, що гороховий суп, який він готує для їхнього підрозділу — неперевершений. Тож ми...

    детальніше
  • Десерт, схожий на роги вівці

    День Святого Валентина цьогоріч припав на неділю, тож часу відчути смак свята вистачить кожному. А щоб підсилити ефект від вже підготованих вами валентинок, романтичних подарунків і зізнань в коханні, пропонуємо приготувати неймовірно смачний іспанський десерт....

    детальніше
  • Тістечка для закоханих з Римської імперії

    Вже за тиждень закохані пари по всьому світу відзначатимуть своє "професійне" свято — День Святого Валентина. Якщо ви вже думаєте про оригінальний подарунок, спробуйте приготувати десерт. Це швидко і смачно, а якщо готуватимете з любов’ю і з Армія FM, то вам...

    детальніше
  • Угорська страва, яка асоціюється із Закарпаттям

    На Галичині військові кухарі кинули професійний виклик своїм колегам зі львівських ресторацій. І на армійському полігоні відбулась справжня кулінарна баталія, де команди вправлялися у приготуванні бограчу, лангетів та салату олів’є на польових кухнях. Програма...

    детальніше
  • Фо Бо — суп зі 100-річною історією

    Вітаю, друзі! Якщо після численних приготувань, святкувань і гостин ви втомились від поживних салатів, святкових холодців та котлет і шукаєте рецепти цікавих супів, щоб якнайшвидше ввести їх у свій раціон — наша програма стане вам у пригоді! Ірина Зінчук разом з головним...

    детальніше
  • Страва, що врятує від втоми та додасть життєвої енергії!

    Пора гостин, відвідин рідних і друзів триває! Україна колядує, частує і святкує! Ірина Зінчук заступила на кулінарне чергування з шеф-кухарем Львівського ресторану «Панорама» Максимом Литовченко, щоб приготувати його авторську страву, яка неодмінно стане окрасою...

    детальніше
  • Святковий штрудель — окраса новорічного столу

    Пора новорічно-різдвяних свят у розпалі! Нарешті з’явилося більше часу, щоб провести його в колі найрідніших! А якщо до вас у гості завітає побратим, з яким не бачились ще з часів ротації на Сході чи колега з родиною — варто приготувати щось смачненьке і неодмінно —...

    детальніше
  • Складаємо новорічне меню 2021 року!

    Настрій в українців святковий, адже пора різдвяно-новорічних веселощів вже розпочалася! Кожен господар і господиня вже складає святкове меню, яким частуватиме рідних та побратимів! У студії Армія FM Оксана Вознюк — професіонал бенкетних страв, яка навчила готувати дещо...

    детальніше
  • Цілюща страва від Авіценни

    12 грудня відзначаємо День Сухопутних військ — найчисельнішого виду Збройних Сил. І до цього свята радимо страву, якою можна нагодувати численну компанію. Вона ситна, ароматна і неймовірно смачна! Готувати можна хоч вдома, хоч на польовій кухні, для побратимів! А всі...

    детальніше
  • Сніданок короля Людовіка XVI

    У переддень Дня Збройних Сил України Ірина Зінчук і галицька шеф-кухарка Оксана Вознюк взялися за приготування елегантного десерту, який подають в дорогих кондитерських та ресторанах. Тож якщо плануєте 6 грудня застілля в родинному чи колі побратимів — без такого...

    детальніше
  • Улюблена страва лейтенанта Коломбо

    Чилі кон карне (ісп. Chili con carne), також відома як чилі, — страва мексикансько-техаської кухні. Назва походить з іспанської і дослівно перекладається як «чилі з м'ясом». Якщо на вашому камбузі кок не знає цього рецепта, обов'язково поділіться з ним цим посиланням! ...

    детальніше
  • Святкова вечеря по-галицьки

    Свого часу ця страва була окрасою одного ресторану Львова і скуштувати її можна було лише там. Цим неодмінно користувались бійці 80-ої окремої бригади та курсанти Національної академії СВ. Галичанка, шеф-кухарка Оксана Вознюк розкрила секрети приготування наїдку, і тепер...

    детальніше
  • Найгірший суп, який став національною стравою

    11 листопада Польща відзначатиме День Незалежності. Тож ми вирішили приготувати національну страву наших найближчих західних сусідів. Журек завдячує своєю появою скнарі-пекарю, що жив у селі неподалік Познані й мав пекарню та корчму. У своєму закладі...

    детальніше
  • Картопляне пюре по-вірменськи

    Картопляне пюре — на перший погляд, банальна страва. Але скільки разів вона нас рятувала, коли зненацька з’являлися побратими чи необхідно було мерщій нагодувати прибувших зі штабу інспекторів. Ми ж приготували цю домашню страву, в оригінальний спосіб. Тонкощами...

    детальніше
  • Як приготувати український варіант італійського ризотто

    Головний інгредієнт у цій страві доступний всім. Знайдеться він і на польовій, і на кухні в ППД. Цим рецептом ви точно здивуєте підлеглих! Готував черговий кулінарний шедевр у студії Армія FM посол української кухні у світі, відомий шеф-кухар Юрій Ковриженко. Це...

    детальніше
  • Ідеальна страва на Halloween

    За вікном золота осінь! Пора лісових грибів, горіхів і запашних страв із гарбуза. Сьогодні в програмі Наряд на кухню ми навчимось готувати смачний сезонний суп, що подають чи не в кожному ресторані. Разом з Іриною Зінчук на кулінарне чергування заступає відома львівська...

    детальніше