Волонтери відправили традиційні буковинські страви для наших захисників
Допомога з Чернівецької області вже відправилася на фронт. Продукти збирали місцеві жителі, підприємці та представники релігійних громад. Їжу готували на подвір'ї однієї з господинь. Як проходив процес в ефірі Армія FM розповіла волонтерка Олена.
Приготування тривало декілька днів. Працювали всі разом. Накрутили 50 банок голубців, наробили ковбас, закрили тушонку, квашену капусту, квасолю і горох з м'ясом. Все це страви традиційної буковинської кухні, які готували за особливими рецептами у справжній домашній печі. Жінки розповідають, що коли вони роблять голубці для солдатів, то вкладають у них всю свою душу і любов.
За давньою традицією під час приготування жінки співають повстанських пісень і благають Господа захистити наших воїнів від ворожої кулі.
Але не тільки смачні страви передають волонтери на фронт. Вони також збирають і передають воїнам воду, ліки, білизну, шкарпетки та багато інших потрібних речей. І найголовніше, свої слова підтримки та вдячності нашим захисникам, які женуть російських окупантів з нашої землі.